Φωτια Κερατεα / Πυροσβεστική για φωτιά σε Κερατέα, Βίλια: Ανεξέλεγκτες ... - Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Φωτια Κερατεα / Πυροσβεστική για φωτιά σε Κερατέα, Βίλια: Ανεξέλεγκτες ... - Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες.

Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης (09/09) σε δασική και οικοπεδική περιοχή στη θέση φέριζα στα καλύβια. Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα. Μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και υπάλληλοι του δήμου στην ευρύτερη περιοχή της κερατέας και της αναβύσσου αλλού σβήνει αλλού αναζωπυρώνεται η φωτιά. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΤΩΡΑ - YouTube
ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΤΩΡΑ - YouTube from i.ytimg.com
Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο.

Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα σε δασική έκταση, ενώ οι μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες. Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα. Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο σαρωνικού, το κέντρο υγείας καλυβίων είναι σε αυξημένη ετοιμότητα. Κερατέα φωτιά κερατέα φωτιά τώρα φωτιά φωτιά στην κερατέα φωτιά τώρα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης (09/09) σε δασική και οικοπεδική περιοχή στη θέση φέριζα στα καλύβια. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια.

Μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και υπάλληλοι του δήμου στην ευρύτερη περιοχή της κερατέας και της αναβύσσου αλλού σβήνει αλλού αναζωπυρώνεται η φωτιά. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100,3. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες.

Φωτιά σε Κερατέα, Βίλια: Live η εξέλιξη των πυρκαγιών στην ...
Φωτιά σε Κερατέα, Βίλια: Live η εξέλιξη των πυρκαγιών στην ... from images32.inewsgr.com
Ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την ώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί.

Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε στην κερατέα. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής.

Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100,3. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο σαρωνικού, το κέντρο υγείας καλυβίων είναι σε αυξημένη ετοιμότητα.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ-ΚΑΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙΑ - Thessreportage.gr
ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ-ΚΑΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙΑ - Thessreportage.gr from thessreportage.gr
Ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την ώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο σαρωνικού, το κέντρο υγείας καλυβίων είναι σε αυξημένη ετοιμότητα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκαν αρκετοί οικισμοί, η φωτιά άγγιξε και την ανάβυσσο. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και υπάλληλοι του δήμου στην ευρύτερη περιοχή της κερατέας και της αναβύσσου αλλού σβήνει αλλού αναζωπυρώνεται η φωτιά. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη.

Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή αμάχερη κερατέας. Λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκαν αρκετοί οικισμοί, η φωτιά άγγιξε και την ανάβυσσο. «η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό ήταν ένα πεζό άσπρο, που έβαλε σε έναν κάδο απορριμμάτων και ξέφυγε η φωτιά μετά. Μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και υπάλληλοι του δήμου στην ευρύτερη περιοχή της κερατέας και της αναβύσσου αλλού σβήνει αλλού αναζωπυρώνεται η φωτιά. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Κερατέα φωτιά κερατέα φωτιά τώρα φωτιά φωτιά στην κερατέα φωτιά τώρα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες οτα. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε στην κερατέα. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook